Wie ben ik? 

Ik ben Nikkie van den Hove - Vrijhoeven, geboren op 18 september 1990. Samen met mijn man Ivo en zoon Juul woon ik in Sint Geertruid.

 

Na mijn middelbareschooltijd was de keuze voor een passende opleiding niet moeilijk. Ik wilde met kinderen werken, dus was SPW (Sociaal Pedagogisch Werk) de juiste keuze. Na mijn studie ben ik direct in het werkveld terecht gekomen en genoot ik van mijn baan als pedagogisch medewerker in een kinderdagverblijf. Ik leerde het vak kennen, maar had ook al vrij snel in de gaten dat ik meer wilde. Ik wilde meer verdieping en vond een opleiding die aansloot bij mijn wensen, namelijk ‘Hbo – Pedagogiek’. Ik heb, na 4 jaar deeltijd studeren, mijn diploma in ontvangst mogen nemen.

 

Kinderopvang is een prachtig vak. Ouders vertrouwen mij hun kinderen toe en ik mag vervolgens bijdragen aan de ontwikkeling van deze kinderen. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat elk kind individueel nodig heeft en hier zoveel mogelijk op in te spelen in de groep. Samen ontdekken en steeds iets nieuws leren. Samen herinneringen maken en genieten van elke dag!

 

Het hebben van een eigen kinderopvang was voor mij een grote wens. Na 11 jaar te hebben gewerkt in kinderdagverblijven heb ik de stap gewaagd! Sinds januari 2020 kunnen kinderen bij mij als gastouder terecht, bij Kinderopvang Pluk. Ik geniet er volop van! 

 

Liefs, Nikkie